Wat ontwikkel sonsteen?

INHOUDSOPGAWE:

Wat ontwikkel sonsteen?
Wat ontwikkel sonsteen?

Video: Wat ontwikkel sonsteen?

Video: Wat ontwikkel sonsteen?
Video: Servant of the People | Season 3 Episode 3 | Multi-Language subtitles Full Episodes 2024, Oktober
Anonim

Sun Stone ontwikkel Gloom in Bellossom en Sunkern in Sunflora.

Wat kan ek ontwikkel met 'n opgradering?

Opgradeer. Die opgradering is nog een van die nuwe evolusie-items wat saam met Pokemon Candy gebruik kan word om sommige van die Gen 1 Pokémon na nuwe Gen 2-evolusies te ontwikkel. Tans is die toepaslike Pokémon vir hierdie item Porygon, wat 'n Opgradering saam met 50 Porygon Candy kan gebruik om in Porygon2 te ontwikkel.

Wat ontwikkel Unova-klippe?

Pokemon Go Unova Stones: Wie om te ontwikkel

Panpour ontwikkel in Simipour met 'n Unova-steen en 100 lekkergoed. Pansear ontwikkel in Simisear met 'n Unova-steen en 100 lekkergoed. Lampent ontwikkel in Chandelure met 'n Unova-steen en 100 lekkergoed. Minccino ontwikkel in Cinccino met 'n Unova-steen en 100 lekkergoed.

Wie ontwikkel met Sunstone-skild?

Sodra jy 'n Gloom in die hande kry (ontwikkel van Oddish, gevind in Wild Area), sal 'n Sonsteen dit ontwikkel in Bellossom A Cottonee (Stenige Wildernis-streek van die Wild Area) sal in Whimsicott ontwikkel, intussen sal Helioptile (Roete 6, Giant's Mirror-gebied van die Wild Area) in Heliolisk ontwikkel.

Wat ontwikkel met 'n blink klip?

The Shiny Stone is 'n skitterende een wat 'n handvol Pokémon ontwikkel, insluitend Togetic in Togekiss, Roselia in Roserade, Minccino in Cinccino en Floette in Florges.

Aanbeveel: