Logo af.boatexistence.com

Teen draven kaisa?

INHOUDSOPGAWE:

Teen draven kaisa?
Teen draven kaisa?

Video: Teen draven kaisa?

Video: Teen draven kaisa?
Video: 😰 TEAMFIGHT DRAVEN por esto TODOS USAN a DRAVEN en TFT SET 9 2024, Mei
Anonim

Draven veg Kai'Sa in slegs 5,6% van sy wedstryde. Draven het goeie werk gedoen om teë te werk Kai'Sa. Normaalweg wen hy 'n wonderlike 53.1% van die tyd wat die kampioene mekaar teëstaan.

Wie teen Kaisa-ondersteuning?

Kai'Sa Counter Pick

Die sterkste teller sal Kog'Maw wees, 'n matig moeilik om te speel kampioen wat tans 'n wenkoers van 52.65% het (Goed) en speeltempo van 1,7% (hoog).

Wat ondersteun tellers Draven?

Iemand soos Thresh, Leona, Alistar of Poppy is goed in Draven, want hulle het almal tenk-statistieke en kan hulself beskerm. Hulle het ook almal skarebeheer wat een van Draven se grootste stryd is. As hy in CC toegesluit word of onderbreek word, sal hy byle laat val en baie skade verloor.

Teen Kaisa jinx teen?

Jinx moet Kai'Sa in slegs 5.9% van haar wedstryde teëwerk Jinx het 'n ordentlike werk gedoen om Kai'Sa te klop. Normaalweg wen sy 'n aanvaarbare 51,3% van die tyd waarin die kampioene mekaar die stryd aansê.

Teen jinx Draven?

2. Jinx vs Draven. Draven het een van die sterkste baanfases van enige ADC's in die regte passing. Draven is 'n goeie keuse in Jinx omdat hy haar voortdurend kan misbruik.

Aanbeveel: