Logo af.boatexistence.com

Waar het Sean devereux gewerk?

INHOUDSOPGAWE:

Waar het Sean devereux gewerk?
Waar het Sean devereux gewerk?

Video: Waar het Sean devereux gewerk?

Video: Waar het Sean devereux gewerk?
Video: Good people wherever you go | Rita Hosking and Sean Feder | TEDxHenderson 2024, Mei
Anonim

Sean Devereux het sedert 1978 reg in Asheville gepraktiseer. Hy het sake regoor die strafregspektrum van beer-lok tot kapitaalmoord en antitrustskendings verhoor. In onlangse jare is mnr. Devereux se praktyk gekonsentreer op die gebied van witboordjie-strafreg.

Wat het Sean Devereux in Afrika gedoen?

Sean Devereux (25 November 1964 – 2 Januarie 1993) was 'n Britse Salesiaanse sendeling en hulpwerker wat in 1993 in Kismayo, Somalië, vermoor is terwyl hy vir UNICEF gewerk het. Hy het sedertdien 'n belangrike rolmodel vir die hulpverlenende roeping geword, veral onder Christene.

Is Sean Devereux 'n heilige?

Sean is geprys as 'n martelaar vir sy liefde vir Afrika en twintig jaar later het honderde mense St Swithun's Katolieke Kerk in Yateley in 'n massiewe gedenkmis gepak as 'n huldeblyk aan die jong man wat na sy dood bekend geword het as ' 'n heilige in hempmoue'.

Waar het Sean Devereux grootgeword?

Sean se gesin het in Yateley in Hampshire gewoon en hy is by Salesian College in Farnborough opgevoed. Die Salesians is 'n onderwysorder en dit was hierdie agtergrond wat daartoe gelei het dat hy na skool onderwysersopleiding betree het en sy eerste onderwysrol was by Salesian College in Chertsey.

Wat het Sean Devereux in Liberië gedoen?

Hy het sy volwasse lewe spandeer om kinders te onderrig en te ondersteun, hoofsaaklik in Liberië, en hy het gesterf om voort te gaan om diegene in desperate nood te help in die burgeroorlog geteisterde Somalië. Sy gesin het die Sean Devereux-kinderfonds (SDCF) gestig om voort te gaan om die opvoeding van kinders in Liberië te ondersteun.

Aanbeveel: