Logo af.boatexistence.com

Het pokimane 'n kêrel 2020?

INHOUDSOPGAWE:

Het pokimane 'n kêrel 2020?
Het pokimane 'n kêrel 2020?

Video: Het pokimane 'n kêrel 2020?

Video: Het pokimane 'n kêrel 2020?
Video: Diana and Roma - mysterious challenge in the house 2024, Mei
Anonim

Pokimane is tans enkel, hoewel die nuus onbevestig is. Sy was in langtermyn kontroversie gewikkel met mense soos Keemstar en Leafy. Die streamer het aanvanklik met YouTuber "ItsAGundam" gestry en uiteindelik agter sy borge aan gegaan.

Is Pokimane en word 'n paartjie gevoed?

Pokimane het omstreeks Junie 2020 uit die OfflineTV-huis getrek, kort nadat sy begin uitgaan het met 'n ou wat Fed "Steve" noem. … Fed beweer ook dat, ten spyte van die uitgaan van elkeen van hierdie ou, Poki steeds baie privaat is oor haar uitgaanlewe en sy het daarop aangedring dat die twee van hulle still apart leef.

Is Pokimane enkelsnit 2021?

So, hoewel sy vroeër in 'n langtermyn-kontroversie met mense soos Keemstar en Leafy betrokke was, is Pokimane tans enkellopend, hoewel die nuus is onbevestig. Lees ook: Hoeveel Ninja verdien uit sy Fortnite Creator Code Revealed.

Wie is Mizkif-vriendin?

Maya Higa (gebore 24 Mei 1998) is 'n Amerikaanse Twitch-streamer, natuurbewaarder, valkenier en wildrehabiliteerder.

Wie is Pokimane se kêrel 2021?

In Maart 2021 het Pokimane op Twitter geplaas en beweer dat sy enkellopend is en nie tans op soek is na 'n verhouding nie. Terwyl Pokimane se verhoudingstatus nog altyd onder 'n sluier van mistiek was, het haar neef “Sou” ook in 'n onlangse regstreekse stroom verskyn.

Aanbeveel: