Logo af.boatexistence.com

Het riley en lucas saam beland?

INHOUDSOPGAWE:

Het riley en lucas saam beland?
Het riley en lucas saam beland?

Video: Het riley en lucas saam beland?

Video: Het riley en lucas saam beland?
Video: Injured for Life ~ Abandoned Home of an American Vietnam Veteran 2024, Julie
Anonim

Maar dit het uiteindelik tot 'n einde gekom op verlede Vrydag se episode en Lucas het uiteindelik(ek gebruik daardie woord sooooo losweg - later meer daaroor) "gekies" tussen Riley en Maya. … RILEY! Rucas-vervaardigers is bly!

Verbreek Riley en Lucas in Girl meets totsiens?

Verbreek Riley en Lucas in girl meets totsiens? Vir die honderdmiljoenste keer: Yes Riley en Lucas deel 'n breektoneel waarin hulle na hul verhouding in verlede tyd verwys; albei glo duidelik dat die verhouding op 'n einde is en hulle erken soveel.

Met wie eindig Riley aan die einde van Girl Meets World?

Met wie eindig Riley in Girl Meets World? Gedurende seisoen twee ontdek Riley en Maya dat hulle albei van Lucas hou en hy hou ook van hulle twee, maar Riley is Lucas se keuse in seisoen drie se tweedelige episode “Girl Meets Ski Lodge” en sy en Lucas word 'n paartjie en is steeds een wanneer die reeks eindig.

Hou Lucas van Maya of Riley?

In Girl Meets Legacy onthul Lucas hy het gevoelens vir beide Riley en Maya, maar kan nie besluit met wie om te wees nie. In Girl Meets Ski Lodge (Deel 2) kies Lucas Riley.

Verbreek Riley en Lucas in seisoen 3?

Lucas en Riley het op hul eerste afspraak gegaan en hul eerste soen gedeel in die episode Girl Meets First Date. In Girl Meets the New World word hul verhouding bespreek, en hulle gaan wel uit, maar dit was weens groepsdruk, wat daartoe lei dat hulle opbreek.

Aanbeveel: