Logo af.boatexistence.com

Word Catherine en Richard geskei?

INHOUDSOPGAWE:

Word Catherine en Richard geskei?
Word Catherine en Richard geskei?

Video: Word Catherine en Richard geskei?

Video: Word Catherine en Richard geskei?
Video: Can Catherine and Richard Reconcile? - Grey's Anatomy 2024, Mei
Anonim

Ná 'n reeks kleinlike skuiwe is Catherine Fox deur haar man verwerp. Nadat die aankoop en ontbinding van Pac-North tot 'n groot skeuring in haar huwelik met Richard gelei het, het die twee besluit om te skei.

Watter episode skei Catherine en Richard?

Donderdagaand se “The Last Supper” dryf huistoe presies hoe bedreigde liefdesverhale in Grey's Anatomy omstreeks 2020 is. Die episode volg die onherstelbare disintegrasie van Catherine Fox (Debbie Allen) en Richard Weber (James Pickens Jr.) se huwelik.

Kom Catherine en Richard weer bymekaar?

Richard Webber het teruggekeer na die hospitaal, versoen met Catherine, en oorgeneem as Hoof van Chiefs. … Webber het verlede seisoen ook met sy vrou, Catherine, gestry, maar hulle het versoen geraak nadat Catherine aan Richard die posisie van die Hoof van Chiefs gegee het.

Wat het tussen Richard en Katherine gebeur?

Die wortel van Richard en Catherine se huweliksprobleme het aan die einde van seisoen 15 begin toe Richard by die Grey-Sloan-hospitaal afgedank is omdat hy deel was van Meredith se versekeringsbedrog Bailey het Richard afgedank; Catherine het egter niks gedoen om sy werk te help red nie. Richard koester 'n wrok, en Catherine help nie sake nie.

By wie eindig Richard Webber?

Hy was getroud met Adele Webber tot haar dood en is nou getroud met Catherine Fox.

Aanbeveel: