Kan oordeelsdag superman doodmaak?

INHOUDSOPGAWE:

Kan oordeelsdag superman doodmaak?
Kan oordeelsdag superman doodmaak?

Video: Kan oordeelsdag superman doodmaak?

Video: Kan oordeelsdag superman doodmaak?
Video: Superhero by Jay 2024, Oktober
Anonim

Doomsday is die enigste een in hoofstrokiesprentkontinuïteit wat Superman ooit doodgemaak het; en hy het dit eenvoudig gedoen deur die man van staal dood te slaan. … Superman het hom sedertdien by talle geleenthede teëgekom. In die geanimeerde heelal was Doomsday 'n kloon, gemaak op Aarde; hy het Superman geveg, maar hom nooit suksesvol doodgemaak nie.

Is oordeelsdag kragtiger as Superman?

Wanneer dit by pure krag kom – iets wat krag, behendigheid en al die gepaardgaande gereedskap insluit – is Doomsday se weerstand eenvoudig te verstommend om Superman in staat te stel om enige blywende skade aan te rig. Dit laat ons met die duidelike wenner in Doomsday. Ten minste het Superman die Justice League om hom te help.

Wie kan Doomsday doodmaak?

Hyperion kan Doomsday maklik afneem omdat hy prestasies gewys het wat nie eens Superman kon doen nie. Hy het een keer gekeer dat twee planete bots en het oorleef dat hy tussen twee massiewe hemelvoorwerpe vasgedruk is.

Kan Superman permanent vermoor word?

Doomsday is die enigste een in hoofstrokiesprentkontinuïteit wat Superman ooit doodgemaak het; en hy het dit eenvoudig gedoen deur die man van staal dood te slaan. Doomsday is ook in die geveg dood, maar het homself later genees en sterker as voorheen na die lewe teruggekeer. Superman het hom sedertdien by talle geleenthede teëgekom.

Wat gebeur nadat Doomsday Superman doodgemaak het?

In die nasleep van die dood van Superman is dit uiteindelik onthul dat die Eradicator Superman se liggaam uit sy krip gesteel het en hom in 'n Kryptoniese toestel in die Fortress of Solitude genaamd die wedergeboortematriks.”

Aanbeveel: