Wat is 'n cde in ffa?

INHOUDSOPGAWE:

Wat is 'n cde in ffa?
Wat is 'n cde in ffa?

Video: Wat is 'n cde in ffa?

Video: Wat is 'n cde in ffa?
Video: Lost a B@BY today #shorts 2024, September
Anonim

Beroepsontwikkelingsgeleenthede en Leierskapontwikkelingsgeleenthede fokus op studentesukses. FFA-lede studeer en oefen om 'n volledige en omvattende kennis op te doen van wat dit verg om suksesvol te wees in 'n verwante loopbaan.

Hoeveel CDE is daar in FFA?

Deur 24 nasionale loopbaanontwikkelingsgeleenthede en een aktiwiteit, word FFA-lede uitgedaag tot werklike, praktiese toetse van vaardighede wat gebruik word om hulle voor te berei vir 235 unieke loopbane in landbou.

Wat beteken CDE in FFA?

Deelneem . loopbaan- en leierskapontwikkelingsgeleenthedeFFA2021-09-29T08:53:37-04:00.

Wat is 'n CDE en LDE in FFA?

In Kalifornië is daar een-en-dertig loopbaanontwikkelingsgeleenthede (CDE's), sewe leierskapontwikkelingsgeleenthede (LDE's) en drie aktiwiteite wat werksvaardighede in alles van kommunikasie tot meganika dekSommige geleenthede laat studente toe om as individue mee te ding, terwyl ander studente versoek om in 'n span saam te werk.

Wat is 'n CDE en wat is hul doel?

Die CDE se missie is om 'n wêreldklas-onderwys vir alle studente te verskaf, van vroeë kinderjare tot volwassenheid Die CDE dien ons staat deur te innoverend en saam te werk met opvoeders, skole, ouers, en gemeenskapsvennote, wat studente voorberei om in 'n hoogs gekoppelde wêreld te woon, werk en floreer.

Aanbeveel: