Wat heet Harry en meghan-poduitsending?

INHOUDSOPGAWE:

Wat heet Harry en meghan-poduitsending?
Wat heet Harry en meghan-poduitsending?

Video: Wat heet Harry en meghan-poduitsending?

Video: Wat heet Harry en meghan-poduitsending?
Video: Meghan Markle staan ​​voor een "ramp", met toekomstige projecten die gedoemd zijn te mislukken 2024, September
Anonim

Later hierdie maand sal die hertog en hertogin van Sussex hul eerste podcast vrystel, 'n 'vakansie spesiale' wat 'inspirasieverhale' sal bevat wat hul herinneringe van 2020 deel, wat die egpaar het in die teaser bekendgestel deur 'n impromptu feestelike klingel te sing.

Het Harry en Meghan 'n poduitsending?

Met die aankondiging van hul podcast in Desember, het Harry en Meghan belowe om programme te lewer wat "vriendelikheid en deernis sal vier" en "verskillende stemme en perspektiewe na vore bring wat jy nog nie voorheen gehoor het nie." Hierdie week het die egpaar 'n oproep op die Archewell Foundation-webwerf gemaak en mense gevra om hul … te deel

Waar kan ek Harry en Meghan se poduitsending kyk?

Nuwe episodes van The Royal Rota word elke Vrydag vrygestel - luister en teken in op die poduitsending op Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts of waar jy ook al jou podcasts kry.

Op watter podcast is Prins Harry?

Harry het vir 90 minute met Dax Shepherd en Monica Padman gepraat op die podcast Armchair Expert. Die bespreking het gesentreer rondom geestesgesondheid voor die Prins se komende reeks vir Apple TV+ oor die onderwerp met Oprah: The Me You Can't See.

Wat doen Harry en Meghan vir Spotify?

Deur hul Archewell Audio-afdruk het die egpaar 'n gerapporteerde $25M-ooreenkoms onderteken met die platform om poduitsendings en ander programme te vervaardig "wat gehore regoor die wêreld ophef en vermaak. "

Aanbeveel: