Logo af.boatexistence.com

Het meghan en Harry voorheen getrou?

INHOUDSOPGAWE:

Het meghan en Harry voorheen getrou?
Het meghan en Harry voorheen getrou?

Video: Het meghan en Harry voorheen getrou?

Video: Het meghan en Harry voorheen getrou?
Video: Prins Harry en Meghan Markle zijn getrouwd 2024, Mei
Anonim

Prins Harry, Meghan was nie voor openbare troue getroud nie, bevestig aartsbiskop. … Justin Welby, wat Harry en Meghan se troue by St. George's Chapel op 19 Mei 2018 waargeneem het, het bevestig dat die paartjie nie wettig getroud was voor hul openbare troue nie.

Het Meghan en Harry werklik 3 dae tevore getrou?

Meghan Markle en prins Harry het nie 3 dae voor troue amptelik getrou nie, sê aartsbiskop van Canterbury. … Die aartsbiskop Justin Welby het egter gesê hul amptelike troue was inderdaad op 18 Mei. “Die wettige troue was op die Saterdag,” het Welby aan La Repubblica gesê.

Het Meghan en Harry vroeg getrou?

Tydens hul bomonderhoud met Oprah Winfrey vroeër hierdie maand, het Harry en Meghan gesê hulle het drie dae voor hul amptelike huwelikseremonie getrou wat regstreeks aan 'n gehoor van 18 miljoen uitgesaai is op 19 Mei 2018.

Het Meghan en Harry privaat getrou?

Die egpaar het aan Oprah verduidelik dat the private union plaasgevind het drie dae voor hul langverwagte, wyd gekykte koninklike troue op 19 Mei, wat Meghan beskryf het as 'n 'skouspel vir die wêreld'.

Wat het Meghan gesê oor trou?

Tydens die Winfrey-onderhoud het Meghan vir haar gesê: "Jy weet, drie dae voor ons troue is ons getroud. "Niemand weet dit nie, maar ons het die aartsbiskop gebel en ons het net gesê: ' kyk, hierdie ding, hierdie skouspel, is vir die wêreld, maar ons wil ons verbintenis tussen ons hê "

Aanbeveel: