Logo af.boatexistence.com

Waar kom gekonjugeerde estrogeen vandaan?

INHOUDSOPGAWE:

Waar kom gekonjugeerde estrogeen vandaan?
Waar kom gekonjugeerde estrogeen vandaan?

Video: Waar kom gekonjugeerde estrogeen vandaan?

Video: Waar kom gekonjugeerde estrogeen vandaan?
Video: Vaginal Estrogen for Post-Menopausal Women 2024, Mei
Anonim

Die gekonjugeerde estrogeen is nie-kristallyne mengsels van gesuiwerde vroulike geslagshormone wat verkry word óf deur die isolasie daarvan uit die urine van dragtige merries óf deur sintetiese generering van plantmateriaal Beide hierdie produkte is later gekonjugeer aan natriumsulfaat deur esterbindings om dit meer wateroplosbaar te maak.

Waar kom Premarin vandaan?

Die estrogeenvervangende middel Premarin, wat aan menopousale vroue voorgeskryf word, word gemaak van perd-urine; trouens, die dwelm se naam is kort vir DRAGTIGE MERIE se urINE. Ongeveer 750 000 merries word elke jaar geïmpregneer met die uitsluitlike doel om hul estrogeenryke urine te versamel.

Waarvan word gekonjugeerde perde-estrogeen gemaak?

Gekonjugeerde estrogeen is 'n mengsel van verskeie verskillende estrogeen (estrogeensoute) wat afkomstig is van natuurlike bronne en gemeng is om die samestelling van estrogeen in die urine van dragtige perde te benader. Die hoofkomponente is natriumestroonsulfaat en natriumequilinsulfaat.

Is alle HVT gemaak van perde-urine?

In die VSA is die oorspronklike (en tot onlangs) die enigste gelisensieerde vorm van HVT wat op 'n voorskrif beskikbaar is, uit perde-urine gemaak. Dit het onder die naam "Premarin" (PREgnant MARes urINe) gekom.

Is estradiol-pille gemaak van perde-urine?

Estradiol: Een produk wat nuwe belangstelling kry, is estradiol, 'n sinteties vervaardigde kopie van die estrogeen wat vroue se eierstokke voor menopouse maak. Terwyl Prempro en Premarin van perde-urine gemaak word, stem estradiol meer ooreen met die estrogeen wat 'n vrou se liggaam natuurlik maak.

Aanbeveel: