Logo af.boatexistence.com

Wanneer om implementeerder en implementeerder te gebruik?

INHOUDSOPGAWE:

Wanneer om implementeerder en implementeerder te gebruik?
Wanneer om implementeerder en implementeerder te gebruik?

Video: Wanneer om implementeerder en implementeerder te gebruik?

Video: Wanneer om implementeerder en implementeerder te gebruik?
Video: Deploying Our Code With Deployer 7 0 2024, Mei
Anonim

As selfstandige naamwoorde is die verskil tussen implementeerder en implementeerder dat implementeerder is terwyl implementeerder 'n persoon is wat iets implementeer.

Wat is die korrekte implementeerder of implementeerder?

Implementor betekenisAlternatiewe spelling van implementeerder. Die definisie van 'n implementeerder is iets wat nodig is of gebruik word om iets te doen. 'n Voorbeeld van 'n implementeerder is 'n graaf wat gebruik word om 'n gat te grawe.

Is daar so 'n woord soos implementeerder?

Die definisie van implementeerder is die persoon wat iets implementeer of wat dit in die praktyk toepas. 'n Voorbeeld van implementeerder is die persoon wat gehuur word om werknemers in 'n nuwe rekenaarstelsel op te lei en om toesig te hou oor die implementering of oor te skakel na daardie nuwe stelsel.

Wat beteken implementeerder?

Betekenis van implementeerder in Engels

implementer. selfstandige naamwoord [C] /ˈɪmplɪmentər/ ons. iemand wie se werk is om 'n plan of stelsel in werking te stel: Sy het by IBM gewerk as die implementeerder van 'n groot sagtewarebemarkingsprogram.

Wat doen 'n implementeerder?

Implementeerders is die mense wat dinge gedoen kry Hulle verander die span se idees en konsepte in praktiese aksies en planne. Hulle is tipies konserwatiewe, gedissiplineerde mense wat sistematies en doeltreffend werk en baie goed georganiseerd is. Dit is die mense op wie jy kan staatmaak om die werk gedoen te kry.

Aanbeveel: