Logo af.boatexistence.com

Het 5g-netwerk begin?

INHOUDSOPGAWE:

Het 5g-netwerk begin?
Het 5g-netwerk begin?

Video: Het 5g-netwerk begin?

Video: Het 5g-netwerk begin?
Video: How 5G works and what it delivers 2024, Julie
Anonim

A: Ja, 5G is reeds vandag hier, en wêreldwye operateurs het begin met die bekendstelling van nuwe 5G-netwerke vroeg 2019 … En binnekort sal selfs meer mense dalk toegang tot 5G kan kry. 5G is in meer as 60 lande ontplooi en nogal. Ons sien baie vinniger ontplooiing en aanvaarding in vergelyking met 4G.

Is die 5G-netwerk bekendgestel?

Vanaf Januarie 2020 is 5G in 50 stede in die Verenigde State ontplooi. Sprint het mobiele 5G in Atlanta, Chicago, Dallas-Fort Worth, Houston, Kansas City, Phoenix, Los Angeles, New York City en Washington, D. C. ontplooi. AT&T het sy mobiele 5G+-netwerk vir verbruikers in dele van 35 stede en 190 markte.

Is 5G-netwerk in enige land bekendgestel?

Met die bekendstelling van kommersiële 5G-dienste in vier bykomende lande - - Ciprus, Peru, Rusland en Oesbekistan -- het meer as 'n derde van die wêreld se lande nou ten minste een regstreekse 5G-netwerk.

Word 5G nou gebruik?

A: Ja, 5G is vandag reeds hier, en wêreldwye operateurs het vroeg in 2019 nuwe 5G-netwerke begin bekendstel. Alle groot foonvervaardigers kommersialiseer ook 5G-fone. En binnekort sal selfs meer mense dalk toegang tot 5G hê. 5G is in meer as 60 lande ontplooi en dit is baie.

Wanneer het 5G begin?

Die 5GTF-werk het gehelp om die vrystelling van die 3GPP 5G New Radio (NR)-standaard in Desember van 2017 te versnel. Op 3 April 2019, het ons 5G-selfoondiens ingestel in dele van Chicago en Minneapolis. Kliënte in daardie stede was die eerste ter wêreld wat 'n 5G-geaktiveerde slimfoon aan 'n 5G-netwerk gekoppel het.

Aanbeveel: