Is ashton kutcher 'n tweeling?

INHOUDSOPGAWE:

Is ashton kutcher 'n tweeling?
Is ashton kutcher 'n tweeling?

Video: Is ashton kutcher 'n tweeling?

Video: Is ashton kutcher 'n tweeling?
Video: Matt Rife Announces Massive ProbleMATTic World Tour With Ashton Kutcher 2024, Oktober
Anonim

Michael Kutcher het oor sy verhouding met sy tweelingbroer, Ashton Kutcher, oopgemaak vir "Today." Michael (43) het onthou toe Ashton op nasionale televisie onthul het dat sy tweeling serebraal gestremd is.

Wat het van Ashton Kutcher se tweelingbroer geword?

Meer as 17 jaar gelede het 'n goedmenende Ashton Kutcher op nasionale TV gedeel dat sy tweelingbroer, Michael Kutcher, serebraal gestremd is Op daardie stadium was Michael doodgeslaan. Hy het die grootste deel van sy lewe daaraan bestee om die wanorde weg te steek wat sy visie, spraak, gehoor en die beweeglikheid in sy regterhand beïnvloed.

Is Ashton Kutcher 'n identiese tweeling?

Ashton Kutcher het 'n tweelingbroer, Michael KutcherMichael is as kind met Serebrale Verlamming gediagnoseer en het as tiener 'n hartoorplanting ontvang. Vandag is hy 'n openbare spreker en pleit hy vir kinders wat met serebrale gestremdheid leef, asook om orgaanskenking aan te moedig.

Hoe het Michael Kutcher serebrale gestremdheid gekry?

Teen die ouderdom van drie het Michael met aansienlike ontwikkelingsagterstande gesukkel. Hy is met serebrale gestremdheid gediagnoseer voordat hy die kleuterskool betree het en het ook as tiener 'n lewensreddende hartoorplanting gehad as gevolg van hartversaking wat deur 'n virus veroorsaak is.

Het Ashton Kutcher 'n broer wat 'n akteur is?

Van die oomblik van geboorte af het Michael Kutcher uitdagings oorkom en struikelblokke oorwin wat die meeste mense nooit eers 'n blik opvang nie. Gebore op 7 Februarie 1978 in Cedar Rapids, Iowa as die onverwagte tweelingbroer van die akteur Christopher “Ashton” Kutcher, het Michael sy eerste van vele uitdagings by aflewering tegemoet gekom.

Aanbeveel: