Wat het amulius aan numitor gedoen?

INHOUDSOPGAWE:

Wat het amulius aan numitor gedoen?
Wat het amulius aan numitor gedoen?

Video: Wat het amulius aan numitor gedoen?

Video: Wat het amulius aan numitor gedoen?
Video: Romulus and Remus - The Story of the Founding of Rome - Roman Mythology - See u In History 2024, September
Anonim

Hy is die broer en usurpator van Numitor en seun van Procas. … Sy broer was koning, maar Amulius het hom omvergewerp, sy seun doodgemaak en die troon ingeneem. Hy het Rhea Silvia, Numitor se dogter, gedwing om 'n Vestale Maagd, 'n priesteres van Vesta te word, sodat sy nooit enige seuns sou baar wat hom omver kan werp nie.

Wat het met numitor geword?

In plaas daarvan is hy omvergewerp en uit die koninkryk verwyder deur sy broer, Amulius, wat geen respek gehad het vir sy vader se wil of sy broer se senioriteit nie. … Romulus en Remus het Amulius omvergewerp en Numitor as koning in 752 v. C. herstel.

Wat het Amulius aan sy broer en hulle kinders gedoen?

Die koning Amulius was woedend. Hy het Rhea Silvia gevange geneem en sy bediendes beveel om die tweeling te verdrink. Uit jammerte het die bediendes die tweeling in 'n mandjie geplaas en hulle in die Tiberrivier gegooi, wat die babas 'n skrale kans op oorlewing gegee het.

Wat het Amulius vir Rhea Silvia laat doen?

Numitor se jonger broer Amulius het die troon beslag gelê en Numitor se seun doodgemaak, en Rhea Silvia toe gedwing om 'n Vestale Maagd te word, 'n priesteres van die godin Vesta. Aangesien Vestal Virgins tot selibaat gesweer is, sou dit verseker dat die geslag van Numitor geen erfgename het nie.

Wat het Romulus vir Rome gedoen?

Rome is gestig

Met Remus dood, het Romulus voortgegaan om aan sy stad te werk. Hy het die stad amptelik op 21 April 753 vC gestig, homself koning gemaak en dit Rome na homself vernoem. Van daar af het hy begin om die stad te organiseer. Hy verdeel sy leër in legioene van 3 300 man

Aanbeveel: