Logo af.boatexistence.com

Wanneer het Alex Mcleod se dogters verlaat?

INHOUDSOPGAWE:

Wanneer het Alex Mcleod se dogters verlaat?
Wanneer het Alex Mcleod se dogters verlaat?

Video: Wanneer het Alex Mcleod se dogters verlaat?

Video: Wanneer het Alex Mcleod se dogters verlaat?
Video: Je bent NIET gek, je hebt gewoon te maken met een narcist! OMGAAN met giftige mensen | Erin Val... 2024, Mei
Anonim

Die vertrek van Michala Banas het die bemanning van McLeod's Daughters geruk en haar karakter is uitgeskryf om op 'n plaas vir jongmense in gevaar te werk. Aaron Jeffery het teruggekeer vir een episode in seisoen agt, waar sy karakter Alex Ryan vermoor is toe 'n groot boomtak op hom geval het.

Hoekom het Alex McLeod's Daughters verlaat?

Die vertrek van Michala Banas het die bemanning van McLeod's Daughters geruk en haar karakter is uitgeskryf om op 'n plaas vir jongmense in gevaar te werk. Aaron Jeffery het teruggekeer vir een episode in seisoen agt, waar sy karakter Alex Ryan gedood is toe 'n groot boomtak op hom geval het

Watter episode sterf Alex in McLeod's Daughters?

Ná die troue en wittebrood word Alex net per videofoon van Argentinië gesien tot die laaste episode van seisoen 7, wanneer hy na Killarney terugkeer om Stevie te verras. Alex sterf vroeg in seisoen 8, nadat hy deur 'n groot boomtak vergruis is.

Keer Alex terug na McLeod's Daughters?

Alex keer uiteindelik terug van Argentinië, betyds vir die geboorte van sy baba, maar word in 'n fratsongeluk dood. Stevie wankel van Alex se skokkende dood en het 'n voortydige geboorte.

Kom Stevie en Alex bymekaar op McLeod's Daughters?

Alex en Stevie is in beroering met mekaar nadat Alex sien hoe Stevie vir Drew, die ou hoofbestuurder by Kinsella's by Drovers, soen. Stevie en Alex maak uiteindelik op en hulle kom bymekaar By 'n rodeo het hulle 'n geheime ontmoeting by die hotel. Stevie vertel uiteindelik die dorp van haar en Alex.

Aanbeveel: