Logo af.boatexistence.com

Wat beteken eurybates?

INHOUDSOPGAWE:

Wat beteken eurybates?
Wat beteken eurybates?

Video: Wat beteken eurybates?

Video: Wat beteken eurybates?
Video: The Iliad by Homer (Audiobook Part 1 of 3) 2024, Mei
Anonim

In die Griekse mitologie kan Eurybates verwys na dieselfde of verskillende heraut vir die Griekse leërs tydens Trojaanse Oorlog: Eurybates, van Ithaca, het gedien as Odysseus se schildknaap en heraut. Hy is deur Odysseus aan Penelope beskryf as "rond skouer, donker vel en krulhare."

Hoe sê jy Eurybates?

Eurybates-uitspraak. Eu·ry·bates.

Wie is Eurybates in die Odyssey?

Eurybates, van Ithaca, het gedien as Odysseus se schildknaap en herald Hy is deur Odysseus aan Penelope beskryf as "rond-skouer, donker van vel en krulhare." Daar word gesê dat Odysseus hom groter agting gee as enige ander van sy metgeselle vir sy eerlikheid en getrouheid.

Wat het van t althybius geword?

T althybius was die een wat Briseis uit die tent van Achilles geneem het. Voor die tweestryd van Menelaus en Parys, vra Agamemnon hom om 'n skaap te gaan haal om te offer. Hy het gesterf by Aegium in Achaia.

Wie was Menoetius?

Menoetius, 'n tweede generasie Titan, seun van Iapetus en Clymene of Asië, en 'n broer van Atlas, Prometheus en Epimetheus. … Van wat sy naam aandui, saam met Hesiod se eie weergawe, was Menoëtius dalk die Titan-god van gewelddadige woede en oorhaastige optrede. Menoetes, wag van die beeste van Hades.

Aanbeveel: