Logo af.boatexistence.com

Het Hector ajax doodgemaak?

INHOUDSOPGAWE:

Het Hector ajax doodgemaak?
Het Hector ajax doodgemaak?

Video: Het Hector ajax doodgemaak?

Video: Het Hector ajax doodgemaak?
Video: Quem foi Aquiles? Conheça a vida e a lenda do filho de Tétis 2024, Julie
Anonim

Ajax het mal geword en probeer om Odysseus en ander Grieke dood te maak. Athena het ingegryp en hom vir Grieke laat sien waar daar werklik beeste is. Toe Ajax herstel het, was hy gekrenk deur sy dade, hoewel hy steeds deur die geringe beswaar gegrief is, en daarom het homself doodgemaak met die swaard wat Hector hom gegee het

Waarom is Ajax vermoor?

Hy het met die Griekse held Odysseus om die wapenrusting van Achilles meegeding, maar verloor, wat hom so woedend gemaak het dat dit sy dood veroorsaak het. Volgens’n latere storie het Ajax se teleurstelling hom mal gemaak. Toe hy tot sy sinne gekom het, het hy homself gedood met die swaard wat hy as geskenk van Hector ontvang het.

Wat het met Ajax in die Odyssey geword?

Ajax's Death

Aan die einde van die Trojaanse Oorlog en na Achilles se dood het Ajax saam met Odysseus teen die Trojane geveg om die lyk van die held terug te kry. Nadat hulle hom begrawe het, wou die twee Achilles se wapenrusting vir hulself opeis. … Ajax, kwaad oor wat gebeur het, het doelbewus op sy eie swaard geval en gesterf

Het Ajax Hector geklop?

Ajax het gewen en teen Hector geveg … Hector het Ajax sy swaard gegee, wat Ajax later gebruik het om homself dood te maak. Ajax het vir Hector sy gordel gegee wat Achilles later aan sy strydwa vasgemaak het om Hector se lyk om die mure van Troje te sleep. Die Grieke en die Trojane het 'n wapenstilstand gemaak om die dooies te begrawe.

Hoe het die stryd tussen Hector en Ajax geëindig?

Hector en Ajax stem in om hul tweestryd te beëindig. Hulle ruil geskenke van vriendskap uit: Hector gee sy swaard op, en Ajax gee sy oorlogsgordel op. Die twee leërs keer terug na hul kampe. Die Achaeërs offer aan Zeus en hou 'n feesmaal waar Ajax 'n keurige vleissnit ontvang.

Aanbeveel: