Logo af.boatexistence.com

Kom Zoey en luca weer bymekaar?

INHOUDSOPGAWE:

Kom Zoey en luca weer bymekaar?
Kom Zoey en luca weer bymekaar?

Video: Kom Zoey en luca weer bymekaar?

Video: Kom Zoey en luca weer bymekaar?
Video: Hou Jou Rokkies Bymekaar 2024, Mei
Anonim

Zoey en Luca het dit uiteindelik teen die einde van die seisoen gestop, en dit is toe dat dinge vir Zoey en Aaron 'n wending geneem het. Voordat Zoey na Londen vertrek vir 'n stileerwerk, soen Zoey vir Aaron terwyl hy haar by die lughawe aflaai, en dit is hoe die seisoen eindig.

Beland Zoey en Luca saam?

Zoey maak op met Luca wanneer sy besef dat sy ondersteuning voorwaardelik is en dat hy nie kan hanteer dat sy oorwinnings oor hom kry nie. Die seisoen eindig met sy gaan na Londen vir die werksgeleentheid om Joey Badass te stileer.

Met wie eindig Zoey in volwassene-seisoen 4?

Aan die begin van seisoen 4 was Grown-ish se Zoey en Aaron so verlief en dronk dat hulle in Mexiko weggehardloop het. Snel vorentoe na die middelseisoenmerk, en die twee het skaars gepraat, soos aanhangers gesien het in Donderdag se aflewering, getiteld "You Beat Me to the Punch. "

Wie is Luca se nuwe meisie op grown-ish?

Ryan Destiny as Jillian (seisoen 3), 'n oordragstudent van Spelman College en Luca se nuwe liefdesbelang.

Wie date Zoe in volwassenheid?

Zoey se verhoudingsgeskiedenis met Aaron en Luca Sy was mal oor hom, maar hulle het nie hul verhouding gedefinieer nie, en sy het met iemand anders uitgegaan. Nadat hy dinge met Cash beëindig het, het Zoey twee ouens gehad om van te kies: Luca en Aaron. Sy het Luca en die twee gekies regdeur Grown-ish Seisoen 2.

Aanbeveel: