Logo af.boatexistence.com

Kan aromatase-inhibeerders gewasse laat krimp?

INHOUDSOPGAWE:

Kan aromatase-inhibeerders gewasse laat krimp?
Kan aromatase-inhibeerders gewasse laat krimp?

Video: Kan aromatase-inhibeerders gewasse laat krimp?

Video: Kan aromatase-inhibeerders gewasse laat krimp?
Video: What are Aromatase Inhibitors? 2024, Mei
Anonim

Onlangse data van die Washington Universiteit in St. Louis het getoon dat aromatase-inhibeerders gewasse kan laat krimp en mastektomie kan verminder onder pasiënte met stadium II of III borskanker. Volgens Matthew J.

Kan letrozool gewasse krimp?

Vroue wie se gewasse een van hierdie proteïene (ErbB-1 of ErbB-2) gemaak of 'uitgedruk' het, blyk grootliks bestand te wees teen die effekte van tamoxifen, het die studie getoon. Letrozool was egter baie effektief in hierdie tipe gewasse, en het dit in 88 persent van vroue laat krimp.

Kan Arimidex gewasse krimp?

Maar terwyl tamoksifen die liggaam se natuurlike estrogeen keer om in kankerselle in te kom, verminder aromatase-inhibeerders soos Arimidex eintlik die produksie van estrogeen. Deur die gewasse se blootstelling aan estrogeen te verminder, kan gewasse in grootte afneem en groei van die gewas kan vertraag word.

Krimp anastrozool borskanker?

Wanneer anastrozool gegee word

Dit word soms voor die operasie gegee om 'n groot borskanker te laat krimp. Anastrozol kan ook gebruik word om borskanker te behandel wat teruggekom het (herhaling).

Kan gewasse krimp en weggaan?

Gewas is bekend om spontaan te verdwyn, in die afwesigheid van enige doelgerigte behandeling, gewoonlik na 'n infeksie (bakteriese, virale, swam of selfs protosoë).

Aanbeveel: