Logo af.boatexistence.com

Was beteken dit om te oorwin?

INHOUDSOPGAWE:

Was beteken dit om te oorwin?
Was beteken dit om te oorwin?

Video: Was beteken dit om te oorwin?

Video: Was beteken dit om te oorwin?
Video: Hoe Om Negatiwiteit Te Oorwin - deur Pst Rudi Briel 2024, Mei
Anonim

oorgangswerkwoord. 1: om te verkry of te verkry deur wapenmag: onderwerp te verower gebied. 2: om te oorwin met geweld: oorwin die vyand oorwin. 3: om baas te raak oor of te wen deur hindernisse te oorkom of teenstand die berg oorwin.

Wat beteken oorwin voorbeeld?

Om te oorwin is om deur fisiese, geestelike of morele krag te verslaan of beheer oor te neem. 'n Voorbeeld van verowering is wanneer 'n leër 'n ander land in 'n oorlog verslaan. … Om met geweld te bekom, wen in oorlog.

Wat beteken saamstem?

con·cur | / kən-ˈkər, kän- / saamgestem; saamstem. Essensiële betekenis van saamstem. formeel: om met iemand of iets saam te stem Ons stem saam dat meer geld aan onderwys bestee moet word. " Ek dink meer tyd is nodig." "Ek stem saam. "

Kan jy iemand oorwin?

Om te oorwin is om iemand te verslaan of iets, gewoonlik met geweld, soos weermagtroepe wat vyandelike gebied verower, of jou middagete-honger wat jy oorwin met 'n toebroodjie en koppie sop.

Wat is Conquer Kid-definisie?

definisie 1: om met geweld te kry of te oorkom. … definisie 2: om beheer oor te verkry deur groot moeite. Dit was 'n moeilike klim, maar ons het die berg verower.

Aanbeveel: