Logo af.boatexistence.com

Wanneer Delhi-kolleges heropen?

INHOUDSOPGAWE:

Wanneer Delhi-kolleges heropen?
Wanneer Delhi-kolleges heropen?

Video: Wanneer Delhi-kolleges heropen?

Video: Wanneer Delhi-kolleges heropen?
Video: Delhi: Schools to partially open for classes 10, 12 from today 2024, Mei
Anonim

DU sal van vandag af heropen- 15 September 2021 DU het besluit om aanlyn klasse te hervat na 'n kopknik deur die Delhi Disaster Management Authority op 30 Augustus 2021, om opvoedkundige instellings te heropen. Studente en ander belanghebbendes word aangeraai om COVID 19-protokolle en riglyne wat hieronder gedeel word, na te gaan.

Heropen kolleges in Delhi?

DU kolleges heropen vandag vir finalejaarstudente Studente en onderwysers is opgewonde oor die vooruitsig dat fisiese klasse hervat sal word. Na die tweede golf van Covid-19, het al die kolleges van die Universiteit van Delhi vandag heropen. Slegs die finalejaar UG- en PG-studente is egter binne die kolleges toegelaat.

Wanneer kolleges in Delhi oopmaak?

Delhi-skole en -kolleges heropen op 1September: Riglyne vir die heropening van opvoedkundige instellings in Delhi.

Gaan afrigtingsentrums in Delhi jongste nuus oopmaak?

Na 'n merkbare verbetering in die Covid-situasie in die nasionale hoofstad, het die Delhi-regering Vrydag aangekondig dat skole vir klasse 9 tot 12, kolleges en afrigtingsinstellings vanaf 1 September sal heropen.

Wanneer DU-kolleges open?

Volgens die kennisgewing, sal die klasse vir UG/PG-kursusse begin vanaf 4 Oktober 2021 en verder en 'n voldoende tydraamwerk van ten minste 10 dae moet gegee word aan studente wat buite Delhi woon om gladde hervestiging en behoorlike uitvoering van vanlyn klasse te verseker.

Aanbeveel: