Logo af.boatexistence.com

Maak pat en jen nog video's saam?

INHOUDSOPGAWE:

Maak pat en jen nog video's saam?
Maak pat en jen nog video's saam?

Video: Maak pat en jen nog video's saam?

Video: Maak pat en jen nog video's saam?
Video: ВСЯ НОЧЬ С ПОЛТЕРГЕЙСТОМ В ЖИЛОМ ДОМЕ, я заснял жуткую активность. 2024, Mei
Anonim

Haar en Pat is in 2015 getroud, maar het toe in 2019 'n video gemaak waarin hulle sê hulle gaan uitmekaar. … Hulle beplan steeds om saam video's te maak en vriende te bly. Hulle het om baie redes uitmekaar gegaan, een daarvan was dat Jen kinders wil hê en Pat nie.

Wat het met Eleni en Pat geword?

Eleni en Pat (PopularMMOs) was dating/vriendin en kêrel vir ongeveer 6 maande (volgens Pat), (en is nou uitmekaar), maar Eleni verwerp dit en sê hulle het nie uitgegaan nie alhoewel Pat bewyse van die teendeel het, is dit nie 100% bevestig nie.

Hoekom het Jen en Pat geskei?

Op 25 Mei 2019 het Jen se man 'n video vrygestel waarin gesê word dat hulle om verskillende redes besluit het om te skei; Jen het gesê dat een van hierdie redes was omdat dit vir haar belangrik is dat sy kinders wil hê, terwyl Pat dit nie doen nie.

Word Pat en Jen geskei?

In hul aankondigingsvideo van 2019 het Pat en Jen onthul dat hulle uitmekaar is omdat “hulle verdien albei om gelukkig te wees.” Die skeuring was ook te make met die moontlikheid om 'n gesin te begin, met Pat wat gesê het: Jen wil wel kinders hê, ek wil nie kinders hê nie.

Het Pat en Jen geskei?

Sy naam is Patrick of Pat. In 2015 het sy met ander YouTubers getrou en gereeld GamingWithJen-vennote. Hulle is in 2019 geskei.

Aanbeveel: