Logo af.boatexistence.com

Het Brittany en Santana getroud?

INHOUDSOPGAWE:

Het Brittany en Santana getroud?
Het Brittany en Santana getroud?

Video: Het Brittany en Santana getroud?

Video: Het Brittany en Santana getroud?
Video: GLEE - Full Performance of “Nutbush City Limits” from “Diva” 2024, Mei
Anonim

In A Wedding, Brittany en Santana trou saam met Kurt en Blaine voor hul familie en vriende.

Watter episode trou Brittany en Santana?

" A Wedding" is die agtste episode van die sesde seisoen van die Amerikaanse musikale televisiereeks Glee, en die 116de algeheel.

Word Kurt en Blaine geskei?

In Loser Like Me word dit aan die lig gebring dat Kurt se argument tot gevolg gehad het dat hulle opbreek Terwyl Kurt verlief bly op Blaine, het laasgenoemde met David Karofsky begin uitgaan. Hulle versoen uiteindelik en trou spontaan in 'n dubbele seremonie met Brittany Pierce en Santana Lopez.

Met wie eindig Brittany in Glee?

Sy was op toer saam met Santana en Mercedes. Santana het aan haar voorgestel in Jagged Little Tapestry. Hulle het in 'n Trou getrou. Brittany Pierce was 'n herhalende karakter vir Seisoen Een, maar is 'n hoofkarakter in Seisoen Twee gemaak en het so gebly vir Seisoen Drie en Seisoen Vier.

Gaan Santana en Brittany uitmekaar?

Geskryf deur Ryan Murphy en geregisseer deur Alfonso Gomez-Rejon, is dit op 4 Oktober 2012 op Fox in die Verenigde State uitgesaai, en bevat die einde van verskeie lang gevestigde romantiese verhoudings op die program: die paartjies Finn en Rachel, Kurt en Blaine, Santana en Brittany almal skei

Aanbeveel: