Logo af.boatexistence.com

Wat beteken vernita?

INHOUDSOPGAWE:

Wat beteken vernita?
Wat beteken vernita?

Video: Wat beteken vernita?

Video: Wat beteken vernita?
Video: Kill Bill 1- Beatrix Kiddo's revenge on Vernita Green 2024, Junie
Anonim

as 'n naam vir meisies is van Latynse afleiding, en Vernita beteken " lentegroen". Vernita is 'n variant van Verna (Latyns): bynaam van Laverne. BEGIN/EINDIG MET Ve-, -ta. GEASSOSIEER MET lente, groen.

Wat beteken Arman?

Betekenis van Arman

Arman beteken “ wens”, “hoop” in Persies, “God se man” in Armeens, “wil”, “doel,” "eerbare en goeie man" in Turks en "man in die weermag" in Germaans.

Wat beteken tiffiney?

Betekenis. uit Θεοφάνεια, Theophania- " manifestasie van God", "verskyning van God" Streek van oorsprong. Griekeland. Tiffany /ˈtɪfəni/ is 'n Engelse vorm van die Griekse Theophania.

Wat beteken elyzabeth?

Elizabeth is 'n vroulike voornaam en een van vele variante afgelei van 'n vorm van die Hebreeuse naam Elisheva (אֱלִישֶׁבַע), wat beteken " My God is 'n eed" of "My God is oorvloed", soos weergegee in die Septuagint en gewild gemaak deur Europa se omhelsing van die Bybel.

Waarom is Betty Short vir Elizabeth?

Verkleinwoorde. Gedurende die 18de eeu het die ou troetelname vir Elizabeth soos Bess, Betty en Liz gevestig geword as voorname in eie reg en hulle begin gesien word in gemeenteregisters as amptelike name vanaf ongeveer 1750.

Aanbeveel: