Logo af.boatexistence.com

Het guren naruto gesterf?

INHOUDSOPGAWE:

Het guren naruto gesterf?
Het guren naruto gesterf?

Video: Het guren naruto gesterf?

Video: Het guren naruto gesterf?
Video: Naruto vs Kabuto Guren Save Yukimaru's Life!!! 2024, Mei
Anonim

Guren is nooit doodgemaak nie (Alhoewel nie in staat was om enige handtekens uit te voer nie (met haar hande besig om Rinji se arms terug te hou), het Guren steeds daarin geslaag om die Crystal Release te gebruik en haarself te kristalliseer en Rinji. Die twee het onder in die water geval.

Wie het Guren in Naruto vermoor?

Shino se goggas verslaan Guren, maar Kakashi word gekeer om haar dood te maak deur Gozu, wat blykbaar sterf terwyl hy Guren beskerm. Die wagspan keer dat Rinji met die verseëlingspan inmeng net soos Guren onthou sy is die een wat Yūkimaru se ma vermoor het. Kabuto gebruik hierdie feit om Guren te manipuleer.

Hoekom het Guren haarself om die lewe gebring?

Guren het na Orochimaru teruggekeer, maar om sy goedkeuring te behou, is sy gedwing om die vrou te vermoor. Omdat sy wou hê dat Orochimaru haar moes aanvaar, het sy ongelukkig die een vermoor wat na haar omgesien het. Guren het vinnig een van Orochimaru se magtigste en lojaalste ondergeskiktes geword.

Is Guren goed of sleg Naruto?

Nadat Guren 'n lojale dienaar van Orochimaru was, was Guren 'n sadistiese skurk wat sonder huiwering wrede dade sou pleeg om haar nuutgevonde meester te behaag. Guren was versigtig teenoor ander en het selfs haar twyfel oor Kabuto en sy lojaliteit aan Orochimaru gehad.

Het gozu Guren gered?

Op 'n stadium in die verlede het Gozu gesterf van dors en voedseltekort. Guren het sy lewe gered deur vir hom 'n lepel water te gee. Alhoewel dit nie genoeg was om sy dors te stil nie, was dit genoeg om hom aan die lewe te hou.

Aanbeveel: