Logo af.boatexistence.com

Het Texas-tornado een voet gehad?

INHOUDSOPGAWE:

Het Texas-tornado een voet gehad?
Het Texas-tornado een voet gehad?

Video: Het Texas-tornado een voet gehad?

Video: Het Texas-tornado een voet gehad?
Video: Внутри Торнадо... Удивительные кадры торнадо! 2024, Julie
Anonim

Op 4 Junie 1986 was Kerry in 'n motorfietsongeluk wat byna sy lewe beëindig het. Hy het 'n ontwrigte heup en 'n erg beseerde regterbeen opgedoen. Dokters kon nie sy regtervoet red nie en het dit uiteindelik geamputeer.

Wanneer het Texas Tornado sy been verloor?

Dit was op 4 Junie 1986, toe Kerry sonder 'n helm deur Texas gekruis het. Hy het vinnig gery toe hy 'n polisiemotor getref en teen die sypaadjie vasgery het. Hy het verskeie beserings opgedoen wat 'n ontwrigte heup en 'n erg beskadigde regterbeen ingesluit het. Hy was gelukkig genoeg om die ongeluk te oorleef.

Hoeveel van Kerry Von Erich se voet is geamputeer?

Wat veral opmerklik van sy WWE-loopbaan is, was dat hy met een voet gestoei het, aangesien sy regtervoet geamputeer is ná 'n motorfietsongeluk in 1986.

Is al die Von Erichs dood?

Die eersgebore seun, Jack Jr., is op die ouderdom van ses in 1959 in 'n huishoudelike ongeluk geëlektrocuteer. In 1984 het David Von Erich in Japan gesterf aan 'n onbevestigde oorsaak, hoewel daar algemeen geglo word dat hy aan 'n oordosis dwelms gesterf het. Mike, Chris en Kerry het onderskeidelik in 1987, 1991 en 1993 selfmoord gepleeg.

Was Kerry Von Erich 'n geamputeer?

Kerry Von Erich oor Stoei nadat sy voet geamputeer is In die laaste dae van Wêreldklaskampioenskapstoei, sou Von Erich die kleedkamer met sy stewels binnegaan reeds aan om sy gestremdheid vir sy medewerkers verborge te hou.

Aanbeveel: