Logo af.boatexistence.com

Is een woordvervanging?

INHOUDSOPGAWE:

Is een woordvervanging?
Is een woordvervanging?

Video: Is een woordvervanging?

Video: Is een woordvervanging?
Video: Word: Using Find and Replace 2024, Mei
Anonim

Wat is eenwoordvervanging? Een woordvervanging beteken eenvoudig gebruik van 'n spesifieke woord wat 'n woordryke frase of sin vervang en maak dit korter, bondig en duideliker om te verstaan. Op hierdie manier word die woord identies met die sin en gee dus dieselfde betekenis as die woordryke sin.

Wat is een woordvervangingsvoorbeeld?

Een woordvervanging is die gebruik van een woord in die plek van 'n woordryke frase om die sinstruktuur duideliker te maak. Die betekenis, met die vervanging van die frase bly identies terwyl die sin korter word. Voorbeeld van een woordvervanging: My vriend ry my in 'n motor om die dorp.

Waarom gebruik ons een woord in plaas van vervanging?

Een woordvervanging is 'n manier om 'n woordryke frase met een woord te vervang om dit meer bondig te maak Dit skep duidelikheid in skrif en laat meer in 'n korter spasie geskryf word. Om een woordvervangings te vind, kan jy 'n tesourus gebruik of dit aanlyn opsoek en woorde vind om as 'n plaasvervanger te gebruik.

Wat is hierdie woordvervanger?

1a: om te plaas of te gebruik in die plek van 'n ander b: om ('n atoom of groep) as 'n substituent ook in te voer: om te verander (iets, soos 'n verbinding) deur die invoering van 'n substituent 'n gesubstitueerde benseenring. 2: in die plek te neem van: vervang. onoorganklike werkwoord.: om as plaasvervanger te dien.

Wat beteken vervanging?

1a: die handeling, proses of resultaat van die vervanging van een ding vir 'n ander. b: vervanging van een wiskundige entiteit deur 'n ander van gelyke waarde. 2: een wat vir 'n ander vervang word. Ander woorde uit vervanging Voorbeeldsinne Leer meer oor vervanging.

Aanbeveel: