Logo af.boatexistence.com

Het Kasparov al ooit Carlsen gespeel?

INHOUDSOPGAWE:

Het Kasparov al ooit Carlsen gespeel?
Het Kasparov al ooit Carlsen gespeel?

Video: Het Kasparov al ooit Carlsen gespeel?

Video: Het Kasparov al ooit Carlsen gespeel?
Video: Pro Players 2024, Mei
Anonim

GM Magnus Carlsen het nie daarin geslaag om wraak te neem vir sy verlies in 2004 teen GM Garry Kasparov nie. Toe hulle vir die eerste keer in 16 jaar gespeel het, het Carlsen 'n wen-eindwedstryd bederf en sy legendariese teenstander in die tweede ronde van die aanlyn Chess9LX-toernooi van stryk gebring.

Hoeveel keer het Carlsen al Kasparov gespeel?

Magnus Carlsen en Garry Kasparov het selde teen mekaar gespeel. Trouens, sover ons bewus is, het dit net twee keer gebeur. Dit is omdat Kasparov in 2005 uitgetree het en Carlsen net 14 was toe hy die wedstryd verlaat het.

Is Magnus Carlsen beter as Kasparov?

Die heersende Wêreldkampioen Magnus Carlsen is slegs tweede agter Garry Kasparov, terwyl Bobby Fischer derde is in die volle Hall of Fame wat vandag op skaak24 bekend gemaak word.

Is Kasparov en Carlsen vriende?

Op die perskonferensie het een van die joernaliste vir Kasparov gevra oor sy moontlike samewerking met Carlsen en Kasparov het regtig genoem dat hy steeds goeie verhouding met Magnus en sy span het.

Het Carlsen Kasparov ooit geklop?

Wêreldkampioen Magnus Carlsen het Vrydagaand sy groot voorganger Garry Kasparov van stryk laat bring toe hul langverwagte botsing, hul eerste in 16 jaar, in 'n trekking van 55 skuiwe geëindig het in die 10-speler $150,000 Champions Showdown.

Aanbeveel: