Logo af.boatexistence.com

Het gestandaardiseerde toetsing afgeneem?

INHOUDSOPGAWE:

Het gestandaardiseerde toetsing afgeneem?
Het gestandaardiseerde toetsing afgeneem?

Video: Het gestandaardiseerde toetsing afgeneem?

Video: Het gestandaardiseerde toetsing afgeneem?
Video: Webinar: Klaar voor Rechtmatigheidsverantwoording in 2021 2024, Mei
Anonim

Terwyl daar 'n algemene afname in studentetellings op gestandaardiseerde toetse gedurende die afgelope dekade en 'n half was, was daar 'n mate van variasie in hierdie verband.

Gaan gestandaardiseerde toetsing weg?

Die UC Board of Regents het in Mei 2020 gestem om die SAT- en ACT-toetsvereiste vir inkomende eerstejaarstudente uit te skakel. … Die SAT- en ACT-toetse kan steeds gebruik word wanneer 'n student vir toelating in die herfs van 2022 oorweeg word, maar die toets sal opsioneel wees.

Aan die SAT-tellings af?

"Oor die hele linie het SAT-tellings vir the Class of 2020 afgeneem met die meeste gapings tussen demografiese groepe wat toegeneem het oor die vorige jaar, wat die groeiende impak van rasse- en sosio-ekonomiese voorreg op toetsuitslae," het hy gesê.

Het gestandaardiseerde toetse onderwys verbeter?

93% van studies het bevind dat studentetoetsing, insluitend die gebruik van grootskaalse en hoë-insette gestandaardiseerde toetse, 'n "positiewe effek" op studente se prestasie het, volgens na 'n eweknie-geëvalueerde, 100-jaar analise van toetsnavorsing wat in 2011 voltooi is deur die toetsgeleerde Richard P. Phelps.

Hoe beïnvloed gestandaardiseerde toetse onderwys?

Gestandaardiseerde toetse meet prestasie teen doelwitte eerder as om vordering te meet. Daar word algemeen aanvaar dat prestasietoetstellings 'n sterk korrelasie met onderrigdoeltreffendheid het, 'n neiging wat onregverdige blaam op goeie onderwysers kan plaas as tellings laag is en onduidelik onderrigtekortkominge as tellings hoog is.

Aanbeveel: