Logo af.boatexistence.com

Is ainsley earhardt getroud?

INHOUDSOPGAWE:

Is ainsley earhardt getroud?
Is ainsley earhardt getroud?

Video: Is ainsley earhardt getroud?

Video: Is ainsley earhardt getroud?
Video: Fox News' Sean Hannity and Ainsley Earhardt Are DATING! 2024, Mei
Anonim

Ainsley Earhardt is 'n konserwatiewe Amerikaanse televisiepersoonlikheid en skrywer. Sy is 'n mede-aanbieder van Fox & Friends.

Is Ainsley nog getroud?

In Oktober 2012 het Earhardt met Will Proctor, voormalige kwartierspeler van die Clemson-universiteit, getrou. Hulle het een kind. Proctor het in Oktober 2018 om egskeiding aansoek gedoen nadat Earhardt hul skeiding aangekondig het te midde van bewerings dat hy ontrou was. Hulle is in 2019 geskei.

Wat is Ainsley Earhardt-salaris?

Benewens haar Fox & Friends-rol, is Earhardt ook die mede-aanbieder van Fox & Friends se After the Show Show en die gasheer van Ainsley's Bible Study. Volgens Celebrity Net Worth is Earhardt se salaris $2 miljoen en haar netto waarde is $6 miljoen.

Is Ainsley Earhardt verwant aan Dale Earhardt?

Maar nadat hy in Februarie 2018 'n ernstige beroerte gehad het, kry Dale Earhardt, ma van die TV-persoonlikheid Ainsley Earhardt, dit net danksy die intensiewe sorg van Vishwa Raj, besturende direkteur, mediese direkteur van Carolinas Rehabilitation, en sy span.

Wat is Brian Kilmeade se jaarlikse salaris?

Brian Kilmeade netto waarde en salaris: Brian Kilmeade is 'n Amerikaanse televisiegasheer wat 'n netto waarde van $8 miljoen dollar het en 'n salaris van $4 miljoen per jaar.

Aanbeveel: